We're preserving the Belgian Hip Hop musical Heritage
Melodiggerz

Flashback

Tot onze grote verbazing lanceerde de Stad Brussel in december 2020, midden in de wereldwijde hachelijke situatie, een oproep voor originele artistieke concepten voor de vrijdagavonden in de Vaux-Hall in de zomer van 2021. Melodiggerz maakte een afweging en besloot deel te nemen, aangezien het een gouden kans was om onze missie voort te zetten, namelijk de Waalse, Brusselse en Vlaamse gemeenschappen en artiesten samenbrengen en in het spel brengen.


Na een angstige wachttijd van 2 maanden, kregen we het goede nieuws dat ons project geselecteerd was en dat we 5 vrijdagen tijdens de zomer mochten animeren. Wat volgde waren 5 geweldige evenementen van uitwisseling, dans, gelach, zon (ja… zon in België) en goede samenwerking met uitstekende partners.


Grote dank aan de artiesten, iedereen die langskwam en natuurlijk onze partners die ons geholpen hebben om alles mogelijk te maken : Brussels Major Events, Prosonix, Brussels Culture, Mi-Fleurs, Lost Niños et Brufête.Geverifieerd door MonsterInsights