We're preserving the Belgian Hip Hop musical Heritage
Afbeeldingen
Featured

BLU & EXILE + MED + FATOOSAN

Op 14 september 2023 had Melodiggerz de eer om Blu & Exile en M.E.D. aka Medaphoar te verwelkomen voor een concert als onderdeel van hun Europese tour.

De Californische legendes veroverden het publiek van BXL Central met een cover van hun grootste klassiekers.

Onze Belgische artiesten Fatoo San en Greg L zorgden de hele avond voor de sfeer, afgewisseld met een optreden van Deco Comprehension als ceremoniemeester.

VAUX-HALL 2021 – FLASHBACK

In december 2020, te midden van de wereldwijde gezondheidscrisis, lanceerde de Stad Brussel een oproep voor originele artistieke projecten om bijzondere concepten voor te stellen voor de vrijdagavonden in de Vaux-Hall in de zomer van 2021. Melodiggerz besloot deel te nemen.

Ons project werd geselecteerd om 5 vrijdagen tijdens de zomer te animeren :

Onvergetelijke momenten, uitwisselingen, dansen, lachen, zon (ja… zon in België) en goede samenwerking met uitstekende partners…

Foto : Emmanuelle Rigatuso

Een dikke merci aan de artiesten, aan iedereen die langskwam en natuurlijk aan onze partners die ons hielpen om alles mogelijk te maken: Brussels Major EventsProsonixBrussels CultureMi-FleursLost Niños en Brufête.

IN THE STREETS – Mo & Grazz (US, BE)

Deze zomer was Melodiggerz aanwezig op de Kunstberg voor 2 Groove events in het kader van In the Streets, een festival georganiseerd door de stad Brussel op verschillende emblematische plaatsen.

Op 4 augustus verwelkomden we Mo & Grazz, een krachtig Belgisch-Amerikaans duo met een mix van Funk, Soul en Hip-Hop, en de Antwerpse DJ Droppa !

The Groove was in the place!

Réalisation : Ginkgo Vidéos

Geverifieerd door MonsterInsights